Photoshop

Inne rodzaje oprogramowania i problemy związane z nimi.
Bo
Bols
Posty: 32
Rejestracja: 19 kwie 2010, 16:41

Photoshop

Postautor: Bols » 13 cze 2010, 17:48

Okropnie potrzebuje tego programu ale nie moge go zainstalowac
Zatrzymuje sie w pewnym momencie i wyswietla okno z napisem "Instalacja komponentów nie powiodła się" czy jakos tak i nizej nieszczęsny photoshop wpisany.
Spotkał się ktoś z podobnym problemem? A może ktoś zna rozwiązanie tego?


Awatar użytkownika
DELLMania
Dellmania Admin
Posty: 674
Rejestracja: 10 lip 2008, 15:52

Re: Photoshop

Postautor: DELLMania » 14 cze 2010, 09:35

Jakiego masz windowsa ?


Nie wstyd nie wiedzieć, lecz wstyd nie pragnąć swojej wiedzy uzupełnić.

Dołącz do nas na Facebooku.
Bo
Bols
Posty: 32
Rejestracja: 19 kwie 2010, 16:41

Re: Photoshop

Postautor: Bols » 14 cze 2010, 15:38

win 7 home premium


Awatar użytkownika
DELLMania
Dellmania Admin
Posty: 674
Rejestracja: 10 lip 2008, 15:52

Re: Photoshop

Postautor: DELLMania » 14 cze 2010, 15:57

A instalujesz jako administrator ? Lewym myszy na *.exe i z menu podręcznego wybierz zainstaluj jako administrator.


Nie wstyd nie wiedzieć, lecz wstyd nie pragnąć swojej wiedzy uzupełnić.

Dołącz do nas na Facebooku.
Bo
Bols
Posty: 32
Rejestracja: 19 kwie 2010, 16:41

Re: Photoshop

Postautor: Bols » 14 cze 2010, 16:32

Próbowałem. Nie chce reinstalować systemu jakoś i wolałbym rozwiązac to na inny sposób :/
Znalazłem jakieś informacje że trzeba pousuwać wszystkie pliki adobe ale to nic nie daje dalej...


Awatar użytkownika
DELLMania
Dellmania Admin
Posty: 674
Rejestracja: 10 lip 2008, 15:52

Re: Photoshop

Postautor: DELLMania » 15 cze 2010, 12:19

Ty masz system 64 bitowy ?


Nie wstyd nie wiedzieć, lecz wstyd nie pragnąć swojej wiedzy uzupełnić.

Dołącz do nas na Facebooku.
Bo
Bols
Posty: 32
Rejestracja: 19 kwie 2010, 16:41

Re: Photoshop

Postautor: Bols » 15 cze 2010, 18:01

Dokładnie tak. i nowsza i starsza wersja programu wywala ten sam problem


Awatar użytkownika
DELLMania
Dellmania Admin
Posty: 674
Rejestracja: 10 lip 2008, 15:52

Re: Photoshop

Postautor: DELLMania » 16 cze 2010, 11:51

To pewnie się gryzie z jakimś sterownikiem. Zobacz w logach systemu co pisze. Co powoduje błąd. Dostępne w: "Podgląd zdarzeń", w narzędziach systemowych. Może coś tam wyczytasz. Możesz też spróbować stworzyć nowego użytkownika z prawami administracyjnymi. Na nim spróbuj zainstalować.


Nie wstyd nie wiedzieć, lecz wstyd nie pragnąć swojej wiedzy uzupełnić.

Dołącz do nas na Facebooku.
An
Anielek
Posty: 4
Rejestracja: 22 cze 2013, 17:29

Re: Photoshop

Postautor: Anielek » 22 cze 2013, 17:34

DELLMania pisze:A instalujesz jako administrator ? Lewym myszy na *.exe i z menu podręcznego wybierz zainstaluj jako administrator.

no wlasnie, brak instalacji jako administrator czesto jest problemem.


Wróć do „Oprogramowanie użytkowe”

Kto jest online

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]