Witam serdecznie
Od około 4 tygodni pojawia się komunikat , że należy rozważyć wymianę baterii w moim laptopie dell inspiron 17R. Wiecie może jak można usunąć ten komunikat? Jaki jest koszt zakupu oryginalnej baterii do tego laptopa? Opłaca się to robić w ogóle czy może na zasilaczu dać radę ciągle pracować?
Inspiron 17R - "Rozważ wymianę baterii" - jak wyłączyć?
-
Lv
- Kontaktowanie:
Inspiron 17R - "Rozważ wymianę baterii" - jak wyłączyć?
Pozdrawiam, Łukasz
Sprawdź moje usługi dotyczące fotografii produktowej w Częstochowie. Jestem w stanie wykonać profesjonalne fotografie Twojego produktu, co będzie miało przełożenie na dotarcie do nowych i potencjalnych klientów.
Sprawdź moje usługi dotyczące fotografii produktowej w Częstochowie. Jestem w stanie wykonać profesjonalne fotografie Twojego produktu, co będzie miało przełożenie na dotarcie do nowych i potencjalnych klientów.
-
ar
Re: Inspiron 17R - "Rozważ wymianę baterii" - jak wyłączyć?
pewnie trzeba wklepać jakiś kod w trybie serwisowym może poszukaj na necie bo w serwisie pewnie ci nie zdradzą
Opłacalny jest wynajem busów
-
Lv
- Kontaktowanie:
Re: Inspiron 17R - "Rozważ wymianę baterii" - jak wyłączyć?
Problem w tym, że nie wiem, gdzie ten kod miałbym znaleźć.
Dawniej podziałało: "Nie informuj mnie o tym" w opcjach zasilania - teraz po formacie jak to mam zaznaczone nadal pojawia się ten czerwony znak...
Dawniej podziałało: "Nie informuj mnie o tym" w opcjach zasilania - teraz po formacie jak to mam zaznaczone nadal pojawia się ten czerwony znak...
Pozdrawiam, Łukasz
-
Ob
Wróć do „Forum - Baterie do Laptopów Dell”